Casal i colònies d’estiu 2019

Després de l’èxit de l’any passat, enguany el Casal d’estiu de l’Escola Provençana es tornarà a fer conjuntament amb les escoles Milagros Consarnau i Bernat Desclot, organitzat per l’Associació educativa KAMPI KI PUGUI, que serà la mateixa entitat que s’encarregarà de les Colònies d’estiu

El Casal d’Estiu se celebrarà del 25 de juny al 2 d’agost, amb opció d’inscriure als vostres fills les setmanes que us interessin, i aquest any tindrà la temàtica «La màquina del temps».

Les Colònies d’estiu es duran a terme de l’1 al 5 de juliol a Can Montcau (la Roca del Vallès).

La reunió informativa sobre el Casal i les Colònies d’estiu serà el dimarts 7 de maig, a les 16.45h, al menjador de l’escola, on ens explicaran tots els detalls i podrem consultar tots els dubtes que tinguem.

Us anticipem tota la informació per què pugueu anar fent una ullada:

No us perdeu la reunió informativa!