Instruccions per fer la disfressa de Carnestoltes 2019

Ja falta poc per Carnestoltes i…
ens hem de posar les piles amb les disfresses dels ESQUELETS!

La Rua de Carnestoltes serà el dissabte 2 de març. Ens trobarem tot a partir de les 17 h a la plaça de l’escola.
INSTRUCCIONS PER FER LES DISFRESSES

Pel cos: aquí  podeu descarregar-vos les plantilles dels ossos infantils i les plantilles dels ossos adults.  Us donarem tela blanca perquè, amb l’ajuda de les plantilles, feu els ossos i els pegueu, cosiu, … a la roba negra. Han d’haver-hi ossos per davant i per darrera del vostre cos. També us donarem en goma eva brillant el cor.

Pel cap: us donarem paper crespon de diferents colors perquè feu flors (podeu veure a continuació un tutorial d’ajuda) per posar en una diadema, en el cas de dones i nenes, i en un barret, en el cas d’homes i nens. El barret es farà amb cartró (podeu veure a continuació un tutorial d’ajuda) i el podreu adornar amb dibuixos, calaveres, etc.

Per la cara: podeu portar la cara maquillada tipus catrina o bé fer-vos una màscara o antifaç.

La disfressa es pot complementar amb: collars, mocadors, corbates, armilles, faldes, plomes…al vostre gust i elecció! 🙂