«EL PETIT XEF», tallers de cuina per a Infants i en Família

Aquest curs, com a NOVETAT, i conjuntament amb LA PLEC Serveis de LLeure, presentem:

 «EL PETIT XEF», tallers de cuina per a Infants i en Família

Cada trimestre us presentarem 3 tallers diferents (1 cada mes), dos dels quals son només per a que els realitzin els nens i nenes, i un al trimestre serà Famíliar (1 Adult + 1 nen o 1 Adult + 2 nens. En el cas de ser 3 o més infants, consulteu-nos). Els tallers es realitzaran de 16:30 h a 18 h.Aquests Tallers s’adapten a qualsevol tipus d’al·lèrgia i/o intolerància, per tant no hi ha cap excusa per no apuntar-s’hi!

Els Tallers es carregaran en compte uns dies abans del Taller, per tant,  cal avisar 48 h abans del dia del Taller de la no assistència en el cas d’haver-s’hi apuntat, sinó es carregarà la totalitat de l’import (ja que es requereix una preparació prèvia i s’ha de comprar de material). La data màxima per apuntar-se és una setmana abans de la data del Taller.

Us presentem els Tallers d’aquest trimestre. Esperem que us agradin i… no ho dubteu:

Apunteu-vos al «Petit Xef» Tallers de Cuina per a Infants i en Família, una activitat per llepar-se els dits!!!

Podeu fer la inscripció a través d’aquest enllaç o accedint al formulari a través de www.laplec.cat.