Casal d’Estiu B 612: un viatge per l’Univers amb el Petit Príncep

Aquest any l’associació educativa Kampi Ki Pugui ens proposa per aquest estiu el «Casal B 612: un viatge per l’Univers amb el Petit Príncep».

 

LLOC DE REALITZACIÓ:
Com en els darrers anys, el Casal es realitzarà a les instal·lacions de l’escola Bernat Desclot (per als alumnes de p3 a 4t) i a l’escola Milagros Consarnau (per als alumnes de 5è a l’ESO).

 

INSCRIPCIÓ:
La inscripció es podrà fer online del 25 de maig al 10 de juny de 2020, indicant en el moment de la inscripció les setmanes que els infants assistiran al Casal.

 

DATES:
El Casal es realitzarà del 29 de juny al 31 de juliol i del 31 d’agost al 4 de setembre de 2020. El Casal, doncs, estarà comprès per sis torns, cadascun dels quals funcionarà de dilluns a divendres amb un horari de 9h a 13h i de 15h a 17h.

Hi haurà servei d’acollida matinal de 7.45h a 9h i servei de menjador de 13h a 15h. El servei de menjador s’oferirà del 29 de juny al 31 de juliol a l’escola Milagros Consarnau amb cuina pròpia i del 31 d’agost al 4 de setembre amb Roca González Càtering a l’escola Bernat Desclot.

 

GRUPS:
El Casal funcionarà per grups d’edat. Cada grup tindrà un equip de monitors fixe durant tot el Casal. Depenent del nombre d’infants inscrits variarà la quantitat de monitors/es basant-nos en la normativa vigent d’activitats en el lleure.

Els grups comprendran les següents edats:
– PETITS: de 3 i 5 anys (2 grups)
– MITJANS: de 6 a 9 anys (2 grups)
– GRANS: de 10 a 13 anys (2 grups)
– JOVES: de 14 a 15 anys (1 grup)

Per la situació especial en què ens trobem amb el COVID-19, els grups seran tancats amb 30 infants cadascú, per tant, hi haurà un màxim d’inscrits de 210 infants en total, 120 infants a l’escola Bernat Desclot i 90 infants a l’escola Milagros Consarnau.

En els següents enllaços podeu descarregar-vos els documents amb la informació completa del Casal:

 

NOTA INFORMATIVA COVID-19

Degut a la situació de confinament i pandèmia que estem vivint actualment les instruccions rebudes per part de l’Ajuntament ens indiquen que les inscripcions al Casal 2020 no es podran fer de forma presencial com estava previst. A més, les dates i torns del Casal 2020 que anunciem es mantindran sempre i quan la situació hagi tornat a la normalitat i es permetin aquest tipus D’activitats. Qualsevol canvi us el farem saber.

Així, aquest any haureu descarregar el full de preinscripció a la web de l’AMPA (feu clic aquí per a descarregar-lo) i, un cop emplenat, enviar-nos-el a l’adreça casalsantaeulalia@kampikipugui.org, on ens podreu contactar per a qualsevol dubte.

Els correus amb sol·licituds de preinscripció es revisaran durant el període d’inscripció del 25 al 29 de maig per els infants de les escoles Provençana, Bernat Desclot i Milagros Consarnau i del 1 al 10 de juny per la resta de infants interessats d’altres escoles, de 9h a 13h del matí de dilluns a divendres i se us farà un retorn del correu confirmant la plaça pels torns sol·licitats. Amb el correu de conformitat se us enviaran les instruccions per com formalitzar la inscripció.

 

IMPORTANT:
Donades les circumstancies actuals no podem garantir que el Casal finalment es realitzi en les dates previstes ni en quines condicions (sortides, piscina, menjador, etc.), ja que haurem de seguir la normativa vigent per part de l’Ajuntament i autoritats sanitàries en cada moment. Per això, aquest any el primer pagament no es farà fins a mitjans de juny, moment en que esperem tenir total la informació relativa al funcionament definitiu del CASAL 2020. Però la preinscripció cal fer-la en les dates esmentades. El Casal d’Estiu 2020 tindrà les places reduïdes a 30 infants per grup, així que en total per setmana podrem acollir un màxim de 210 infants entre les dues escoles.

 

PROCEDIMENT A SEGUIR PER A FORMALITZAR LA INSCRIPCIÓ:
1- Descarregar i emplenar el full de preinscripció (fes clic aquí per a descarregar-lo). Si ets usuari de l’escola del 25 al 29 de maig tens preferència, si no ets usuari de l’escola del 1 al 10 de juny.
2- Enviar el full de preinscripció a casalsantaeulalia@kampikipugui.org
3- Esperar confirmació i passos a seguir per la inscripció formal

 

DOCUMENTACIÓ DEFINITIVA: