Nous tallers de cuina d’EL PETIT XEF

BON ANY i BONA TORNADA a tothom!

Comencem el segon trimestre amb nous tallers de cuina per a Infants i en Família d'»EL PETIT XEF«. Esperem que us agradin!

Cada trimestre us presentarem 3 tallers diferents (1 taller per mes), 2 dels quals són per a que els realitzin només nens i nenes i 1 per a fer-lo en família (1 Adult + 1 nen o 1 Adult + 2 nens. En el cas de tres o més infants, consulteu-nos!).

Els tallers es realitzaran de 16:30 h a 18 h, el segon divendres de cada mes (excepte aquest mes de gener que era molt just per fer-ho).

Aquests tallers s’adapten a qualsevol tipus d’al·lèrgia i/o intolerància, per tant no hi ha cap excusa per no apuntar-s’hi!

El cost dels tallers es carregarà en el compte bancari uns dies abans de la realització del taller. Si algú que s’hagi inscrit al taller finalment no pot assistir, caldrà que avisi 48 hores abans del dia del taller, sinó es carregarà la totalitat de l’import (ja que es requereix una preparació prèvia i s’ha de comprar el material).

La data màxima per apuntar-se és una setmana abans de la data del taller, excepte per al taller del mes de gener, que la data màxima per apuntar-s’hi és el proper dilluns 14 de gener.

No ho dubteu, apunteu-vos als tallers de cuina d'»EL PETIT XEF«, una activitat per llepar-se els dits. Les plances són limitades!

Consulteu el cartell amb tota la informació dels tallers

Per fer la inscripció online, entreu a www.laplec.cat.