Comanda de llibres per al curs 2018-2019

Ja podeu consultar les INSTRUCCIONS PER FER LA COMANDA DE LLIBRES PER AL CURS  2018-2019.

Com en els darrers anys, es farà a través del web text.rucsavi.com.

Aquest any es fa un 20% de descompte en els llibres pels socis de l’Ampa i, com a novetat, informar-vos que aquest any els llibres NO es recolliran a l’escola, sinó que s’enviaran a casa a partir de setembre.

La comanda i el pagament dels llibres es pot fer del 22 de juny al 7 de setembre de 2018. Les comandes que es facin fins el 31 de Juliol arribaran a casa durant la primera setmana de setembre. Les comandes fetes a partir de l’1 d’agost arribaran a casa a partir del 12 de setembre.

Alumnes de 3r a 6è curs

Recordeu que els alumnes de 3r a 6è també tenen els llibres de TEIDE del Projecte Duna (socialització de llibres de Matemàtiques, Ciències de la Naturalesa i Ciències socials).
Aquests llibres NO es compren al Ruc Savi​ sinó a Teide ​directament. Us facilitarem un full de pagament mitjançant codi de barres personalitzat amb el nom del nen.

Les famílies que es vulguin acollir a aquest sistema de reutilització de llibres hauran de fer el pagament als caixers de La Caixa amb el codi de barres corresponent abans del 7 de setembre.

Aquests llibres no s’han de recollir, es pujaran a la classe directament.

Per a més informació, podeu consultar les INSTRUCCIONS PER FER LA COMANDA DE LLIBRES DEL PROJECTE DUNA.