FESTA FINAL DE CURS

Benvolgudes families,

S’acosta el final del curs i, com cada any, des de l’AMPA organitzem la FESTA i SOPAR DE GERMANOR. Serà el dia 9 de juny a la tarda.

 

PROGRAMACIÓ

– 19h Playbacks​: gaudirem de les actuacions que heu preparat. L’exhibició durarà, aproximadament, fins a les 20:30h. Un cop s’acabi tothom sortirà de l’escola i procedirem a muntar les taules i cadires.

– 21h Sopar germanor​
: les famílies sòcies de l’Ampa apuntades al sopar podran accedir a l’escola per gaudir-ne. Aquest any, l’empresa que s’encarrega del menjador de l’escola (ARCASA), amb l’estalvi de la no impressió dels menús mensuals, ens ofereix preparar i fer-se càrrec de bona part del cost del sopar, amb beguda i postre (més endavant ja us informarem dels plats). Així doncs, no hem de portar res de casa​, ni menjar ni beguda.

Les famílies que estiguin interessades en assitir al sopar hauran d’inscriure’s passant pel despatx de l’Ampa del 16/05 fins al 25/05 en horari de tarda de 16 h a 16:30 h. El preu serà de 2€ per adult i 1€ per nen​. Amb el pagament us donarem uns tiquet per poder entrar al pati. Una vegada entregat el tiquet us donarem als pares una polsera per poder sortir de l’escola. Els nens no podran sortir de l’escola fins al final del sopar.

El benefici recaptat anirà directament a la dotació per a l’escola, per facilitar la compra de tablets o altres materials per els nostres nens/nenes.

El sopar estarà amenitzat per un DJ que punxarà música fins a les 0:00h, hora en la que haurem de donar per acabada la festa.

NORMATIVA DEL SOPAR DE GERMANOR

– ​El sopar és única i exclusivament pels socis de l’AMPA (alumnes de l’escola i el seu nucli familiar més proper (pare, mare i germans).
– A les 21.00 h, els socis anireu entrant presentant el tiquet que us haurem donat al inscriure-us al sopar.
– En el cas de què algú vulgui sortir al carrer durant la festa, podrà fer-ho. Es repartiran polseres per poder entrar i sortir.
– Els nens no podran sortir puntualment del recinte de l’escola en tota l’estona que duri la festa (21.00h fins 24.00h).
– A les 23.45h es recolliran les taules i les cadires i cada taula s’emportarà les escombraries pels contenidors.
– Queda prohibit:
1. ​Consumir alcohol
2.​ ​Jugar a la pilota (no es poden entrar pilotes)
3.​ Portar focs artificials
4. ​Fumar i l’ús del cigarret electrònic
– Es reserva el dret d’admissió

Recordem que el sopar s’organitza amb molta il·lusió i amb la intenció que tots gaudim d’una tarda-nit especial. Esperem la col·laboració de tots per tal que sigui un èxit en quant a civisme, companyerisme i diversió.