Inici Curs Escolar

S’ha iniciat el curs escolar 2017/18. A través de la nostra web podreu seguir totes les novetats, activitats, festes… o bé descarregar els formularis i documents que necessiteu, ja sigui per realitzar inscripcions a les activitats extraescolars o bé per llegir qualsevol informació.

Recordeu que si teniu algún dubte o ens voleu fer arribar algún suggeriment o comentari us podeu posar en contacte a través del mateix formulari d’aquesta web, us respondrem el més aviat possible.

Hem inclòs dins l’apartat de Documentació/Formularis, el calendari escolar i el menú del menjador del mes de setembre.

Aprofitem per informar-vos que ens van demanar que pintessim el rebost de la cuina on tenim les neveres i congeladors, i des de l’AMPA, enlloc d’encarregar i pagar perque ho vinguèssin a fer, s’ha decidit que ho fariem nosaltres mateixos amb l’ajuda dels nostres petits artistes, no tenint així cap despesa extra.

Us deixem alguna imatge d’aquest mes d’agost.

BON CURS A TOTHOM!!