Festa i sopar fi de curs de l’Escola

Festa infantil i disco mòvil

El passat dissabte dia 10 de juny durant tota la tarda i fins a última hora de la nit, vam cel·lebrar al pati de l’escola la festa final de curs, que constava en primer lloc de les actuacions dels diferents nens i nenes de l’Escola Provençana, desde P3 fins a 6è (tots els cursos), a continuació d’una festa infantil i disco mòvil i finalment, a porta tancada i només per als membres de l’AMPA, del sopar final de germanor.

Totes les imatges estan fetes de forma angular volent donar importància en l’acte en sí i no en identificar les persones que hi apareixen. Si algú que apareix a la imatge creu que s’identifica de forma clara i vol que la retirem, només s’ha de posar en contacte amb nosaltres.

 

 

Sopar de germanor de l’AMPA

Properament posarem un vídeo que recull els balls que els alumnes van realitzar. De la mateixa manera, si algú creu convenient que apareix el seu fill i no vol, es pot posar en contacte amb nosaltres que desactivarem l’enllaç.

Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.